Skip to content

Utrecht, 10 maart, 2021

 

KUNST OP AFSPRAAK!

Moving Gallery Utrecht presenteert Works on Paper II

Moving Gallery heropent vanaf donderdag 11 maart haar expositieruimtes met Works on Paper II. Spannend werk op papier van 13 gerenommeerde en aanstormende talenten. Volgens de corona regels, dus voorlopig kunst op afspraak.

De nieuwe expositie gaat verder waar Works on Paper I in 2019 ophield.

“Deel I was een groot succes voor de galerie met een enorm drukbezochte opening en veel spontane bezoekers. Dat is nu allemaal niet mogelijk maar het voordeel van ‘op afspraak’ is wel dat bezoekers in alle rust van de expositie kunnen genieten,” aldus Arnoud van Mosselveld, eigenaar van Moving Gallery.

Works on Paper II toont uitsluitend werk op papier. Van Mosselveld over de reden: “Werk op papier is sterk en kwetsbaar tegelijk en je kunt er enorm mee variëren: van tere tekeningen en woeste schilderingen tot uitbundige collages en van alles daartussen of omheen. We zijn blij dat we dit allemaal kunnen laten zien.”

 

De 13 kunstenaars die vijf ruimtes van de Moving Gallery vullen konden ook qua achtergrond niet meer van elkaar verschillen. Het varieert van jong aanstormend talent tot uiterst succesvolle kunstenaars met werk in collecties van gerenommeerde musea. Dat maakt een bezoek aan deze expositie extra spannend.

Works on Paper II loopt van 12 maart – 18 april, 2021 en is op afspraak (max. 4 personen per bezoek) open op donderdagen t/m zondagen. Bel, app of email voor het inplannen van een bezoek: 06-46117990 / info@movinggallery.nl

 

Adres Moving Gallery: Mgr. van de Weteringstraat 69, Utrecht

 

—————————————-EINDE PERSBERICHT ——————————

 

Extra informatie:

De kunstenaars:

Salome Roodenburg, Margo van Berkum, Charlotte Mouwens, Max Kisman, Maaike Kramer, Leo van Veldhuizen, Choi Wong, Sabine Liedtke, Caren van Herwaarden, Kevin Nieuwenhuijs, Simon Uyterlinde, Marijn van Wilsum, Hanna de Haan

 

 

Back To Top